21 April 2014 ~ 0 Comments

Dibranët duhet të votojnë Radikën

Jemi në fushatë elektorale dhe vendi gjithandej është mbushur e stërmbushur me reklama politike ku në to shfaqen ide pa fund, arritje e premtime që po t’i shikojë dikush nga jashtë mendon se me të vërtetë këta janë super liderë e super politikanë, por realisht këta politikanë që na përfaqësojnë kanë dështuar në çdo premtim […]

Continue Reading