31 March 2013 ~ 1 Comment

Deri ku do të arrijë serviliteti për kolltuqe

Të gjithë e dijmë për videon që doli ku kandidati për kryetar komune dhe njëherit kryetar i komunës të Tetovës Sadi Bexheti në takime me qytetarë të etnisë Maqedonase bënte pazare për të fituar vota duke u premtuar që kryetari i këshillit të komunës të jetë Maqedon dhe më e keqja që emrat e rrugëve […]

Continue Reading