31 December 2010 ~ 0 Comments

Gezuar viti i rri 2011

Gezuar viti i rri 2011

Gezuar viti i rri 2011, uroj qe te sjell fat, lumturi dhe gezim per te gjithe, poashtu dhe sa me shume $$$…

Continue Reading

25 December 2010 ~ 0 Comments

FidaHost ju uron Vitin e Ri

FidaHost ju uron Vitin e Ri

Kjo eshte nje dite mjaft e mire per ne dhe per ju klientet tane pasi po ju urojme Vitin e Rri dhe shpresojme qe te jet nje vit plot me te mira dhe sukses si per ju (klientet tone) poashtu dhe per FidaHost,  pasi ju keni qene mbeshtetja jone me e madhe e jona sepse […]

Continue Reading