12 April 2011 ~ 1 Comment

1 vjetori i FidaHost

1 vjetori i FidaHost

Kanë kaluar plot 1 vit që nga themelimi i FidaHost… Per kete 1 vjetor FidaHost ka aritur nje sukses mjaft te madh cka qe ne fillimet e saja ka aritur besueshmerine te shume klienteve dhe kjo eshte aritur vetem fal punes dhe seriozitetit te treguar nga FidaHost dhe jemi krenar te themi qe kan qene […]

Continue Reading