09 January 2015 ~ 0 Comments

Islami është fe e paqes dhe tolerances

Të gjithë jemi tronditur nga ngjarjet e ditëve të fundit që kanë ndodhur në Francë ku ekstremistë dhe terroristë mjaft të rrezikshëm që s’kanë asnjë lidhje me Islamin dhe duke mos pasur as edhe një veti Islame në veten e tyre, po vrasin e po bëjnë masakra në emër të Islamit. Ne, Muslimanët në librin […]

Continue Reading