16 November 2010 ~ 0 Comments

Historiku i FidaHost

Historiku i FidaHost

Ne kete artikull do shkruaj nje historik te shkurter per FidaHost, se nga rrjedh dhe si u krijua ideja per krijimin e saj. FidaHost rrjedh nga ish Fastweb.me qe ishte nje host ofrues mjaft i stabil dhe per nje periudhe reth 1 vjecare Fastweb.me ariti nje besueshmeri mjaft te madhe tek klientet e saj keshtu […]

Continue Reading