04 December 2012 ~ 0 Comments

A po i’ u vjen fundi kufijve ekzistues të Ballkanit?

Duke iu referuar ngjarjeve të ditëve të fundit, si asnjëherë më parë hasim në termat e Shqipërisë së Madhe dhe Bashkimit Kombëtar. Jo se më parë s’është folur për Bashkimin Kombtëar,  por tashmë kjo ka marrë përmasa më të mëdha ngaqë përmendet nga të gjithë, qoftë nga njerëz të thjeshtë, analistë të ndryshëm dhe duke […]

Continue Reading