29 December 2012 ~ 3 Comments

FidaHost ju uron Vitin e Ri

Të nderuar klientë të FidaHost dhe lexues të blogut tim, pasi që është fundi i vitit 2012 dhe pas një suksesi mjaft të madh gjatë vitit 2012 duke arritur një numër rekord klientësh dhe duke ofruar shërbime shumë cilësore dhe stabilitet mjaft të madh për të gjithë klientët tane, ndjemë kënaqësinë t’ju urojmë ju, familjeve tuaja dhe […]

Continue Reading

20 September 2012 ~ 0 Comments

Unlimited hosting falas nga FidaHost

Unlimited hosting falas nga FidaHost

Jeni lodhur nga kompanite joserioze te hostingut? Dhe deshironi te transferoheni ne nje kompani stabile ku sdo te keni probleme dhe do rehatoheni me faqen tuaj? Atehere FidaHost eshte definitivisht alternativa juaj me e mire pasi ju mund te transferoheni falas ne FidaHost. E vetmja gje qe duhet te beni per te perfituar nga kjo […]

Continue Reading

12 April 2011 ~ 1 Comment

1 vjetori i FidaHost

1 vjetori i FidaHost

Kanë kaluar plot 1 vit që nga themelimi i FidaHost… Per kete 1 vjetor FidaHost ka aritur nje sukses mjaft te madh cka qe ne fillimet e saja ka aritur besueshmerine te shume klienteve dhe kjo eshte aritur vetem fal punes dhe seriozitetit te treguar nga FidaHost dhe jemi krenar te themi qe kan qene […]

Continue Reading

25 December 2010 ~ 0 Comments

FidaHost ju uron Vitin e Ri

FidaHost ju uron Vitin e Ri

Kjo eshte nje dite mjaft e mire per ne dhe per ju klientet tane pasi po ju urojme Vitin e Rri dhe shpresojme qe te jet nje vit plot me te mira dhe sukses si per ju (klientet tone) poashtu dhe per FidaHost,  pasi ju keni qene mbeshtetja jone me e madhe e jona sepse […]

Continue Reading

16 November 2010 ~ 0 Comments

Historiku i FidaHost

Historiku i FidaHost

Ne kete artikull do shkruaj nje historik te shkurter per FidaHost, se nga rrjedh dhe si u krijua ideja per krijimin e saj. FidaHost rrjedh nga ish Fastweb.me qe ishte nje host ofrues mjaft i stabil dhe per nje periudhe reth 1 vjecare Fastweb.me ariti nje besueshmeri mjaft te madhe tek klientet e saj keshtu […]

Continue Reading