29 December 2012 ~ 3 Comments

FidaHost ju uron Vitin e Ri

Të nderuar klientë të FidaHost dhe lexues të blogut tim, pasi që është fundi i vitit 2012 dhe pas një suksesi mjaft të madh gjatë vitit 2012 duke arritur një numër rekord klientësh dhe duke ofruar shërbime shumë cilësore dhe stabilitet mjaft të madh për të gjithë klientët tane, ndjemë kënaqësinë t’ju urojmë ju, familjeve tuaja dhe […]

Continue Reading

12 April 2011 ~ 1 Comment

1 vjetori i FidaHost

1 vjetori i FidaHost

Kanë kaluar plot 1 vit që nga themelimi i FidaHost… Per kete 1 vjetor FidaHost ka aritur nje sukses mjaft te madh cka qe ne fillimet e saja ka aritur besueshmerine te shume klienteve dhe kjo eshte aritur vetem fal punes dhe seriozitetit te treguar nga FidaHost dhe jemi krenar te themi qe kan qene […]

Continue Reading