21 April 2014 ~ 0 Comments

Dibranët duhet të votojnë Radikën

Jemi në fushatë elektorale dhe vendi gjithandej është mbushur e stërmbushur me reklama politike ku në to shfaqen ide pa fund, arritje e premtime që po t’i shikojë dikush nga jashtë mendon se me të vërtetë këta janë super liderë e super politikanë, por realisht këta politikanë që na përfaqësojnë kanë dështuar në çdo premtim […]

Continue Reading

10 March 2013 ~ 7 Comments

Premtime boshe për qytetin e Dibrës

Dje tek Fanpage zyrtar i kandidatit te BDI për qytetin e Dibrës në postimin për platformën ekonomike të BDI-së në takimin me zejtarët dhe afaristët e qytetit u drejtova ketë pyetje:                 “Në  pamundesi për të marë pjesë në shpalosjen e platformes ekonomike për qytetin e Dibres, mund të më thoni se ku bazohet plani […]

Continue Reading