06 November 2012 ~ 1 Comment

Fibrat Optike

IT

E kam pasur detyrë në universitet të shkruaj një inovacion ne botën e teknologjisë dhe pata zgjedhur të shkruaj për Fibrat Optike dhe mendova që ta ndaj dhe me ju mbase i intereson apo ju duhet. Fibrat Optike  Një hyrje e shkurtër për Fibrat Optike, çka janë dhe si janë të punuara Fibrat Optike ? […]

Continue Reading