05 March 2014 ~ 0 Comments

Adem Jashari komandanti legjendar i cili përçmoi vdekjen për interesat e atdheut dhe të kombit

Pasi që vitet e fundit dita e 5 marsit pothuajse është harruar plotesisht, prap ka shumë prej tyre që e përkujtojnë këtë ditë zije për kombin Shqiptar, nuk duhet haruar sakrifica e të parëve tanë, nuk duhet haruar se çfarë sakrifikuan ata për këtë komb. Sot mbarë kombi shqiptarë përulet me nderimin më të thellë […]

Continue Reading