Përshëndetje...

Isa Fida – Blog Personal Në këtë blog tani dhe në të ardhmen do të paraqes informacione nga me të ndryshmet, do ndaj me lexuesit e blogut tim opinionet dhe mendimet mija, do paraqes projektet që kam realizuar apo ndermend të realizoj dhe sigurisht që do ndaj eksperiencat e mija duke ofruar mesime të ndryshme reth IT, SEO, MMO (make money online) etj. Nëse deshironi të lexoni më shumë se kush jam unë mund të lexoni tek "Reth meje"

06 March 2013 ~ 0 Komente

Kerkoi mangesi ne Kuran, nuk gjeti dhe pranoi Islamin

Orientalisti doktor Gari Miler është një Kanadez dhe profesor i shkencave të matematikës dhe logjikës në universitetin Toronto. Ishte një thirrës shumë aktiv i fesë Krishtere dhe poashtu konsiderohej një njohës i mirë i Librit të Shenjtë. – Ky njeri i kishte për qejfi shumë shkencat e matematikës dhe kjo ishte edhe arsyeja se pse […]

29 December 2012 ~ 3 Komente

FidaHost ju uron Vitin e Ri

Të nderuar klientë të FidaHost dhe lexues të blogut tim, pasi që është fundi i vitit 2012 dhe pas një suksesi mjaft të madh gjatë vitit 2012 duke arritur një numër rekord klientësh dhe duke ofruar shërbime shumë cilësore dhe stabilitet mjaft të madh për të gjithë klientët tane, ndjemë kënaqësinë t’ju urojmë ju, familjeve tuaja dhe […]

04 December 2012 ~ 0 Komente

A po i’ u vjen fundi kufijve ekzistues të Ballkanit?

Duke iu referuar ngjarjeve të ditëve të fundit, si asnjëherë më parë hasim në termat e Shqipërisë së Madhe dhe Bashkimit Kombëtar. Jo se më parë s’është folur për Bashkimin Kombtëar,  por tashmë kjo ka marrë përmasa më të mëdha ngaqë përmendet nga të gjithë, qoftë nga njerëz të thjeshtë, analistë të ndryshëm dhe duke […]

06 November 2012 ~ 1 Koment

Fibrat Optike

IT

E kam pasur detyrë në universitet të shkruaj një inovacion ne botën e teknologjisë dhe pata zgjedhur të shkruaj për Fibrat Optike dhe mendova që ta ndaj dhe me ju mbase i intereson apo ju duhet. Fibrat Optike  Një hyrje e shkurtër për Fibrat Optike, çka janë dhe si janë të punuara Fibrat Optike ? […]

20 September 2012 ~ 0 Komente

Unlimited hosting falas nga FidaHost

Unlimited hosting falas nga FidaHost

Jeni lodhur nga kompanite joserioze te hostingut? Dhe deshironi te transferoheni ne nje kompani stabile ku sdo te keni probleme dhe do rehatoheni me faqen tuaj? Atehere FidaHost eshte definitivisht alternativa juaj me e mire pasi ju mund te transferoheni falas ne FidaHost. E vetmja gje qe duhet te beni per te perfituar nga kjo […]