Archive | Opinione

21 April 2014 ~ 0 Comments

Dibranët duhet të votojnë Radikën

Jemi në fushatë elektorale dhe vendi gjithandej është mbushur e stërmbushur me reklama politike ku në to shfaqen ide pa fund, arritje e premtime që po t’i shikojë dikush nga jashtë mendon se me të vërtetë këta janë super liderë e super politikanë, por realisht këta politikanë që na përfaqësojnë kanë dështuar në çdo premtim […]

Continue Reading

05 March 2014 ~ 0 Comments

Adem Jashari komandanti legjendar i cili përçmoi vdekjen për interesat e atdheut dhe të kombit

Pasi që vitet e fundit dita e 5 marsit pothuajse është harruar plotesisht, prap ka shumë prej tyre që e përkujtojnë këtë ditë zije për kombin Shqiptar, nuk duhet haruar sakrifica e të parëve tanë, nuk duhet haruar se çfarë sakrifikuan ata për këtë komb. Sot mbarë kombi shqiptarë përulet me nderimin më të thellë […]

Continue Reading

31 March 2013 ~ 1 Comment

Deri ku do të arrijë serviliteti për kolltuqe

Të gjithë e dijmë për videon që doli ku kandidati për kryetar komune dhe njëherit kryetar i komunës të Tetovës Sadi Bexheti në takime me qytetarë të etnisë Maqedonase bënte pazare për të fituar vota duke u premtuar që kryetari i këshillit të komunës të jetë Maqedon dhe më e keqja që emrat e rrugëve […]

Continue Reading

10 March 2013 ~ 7 Comments

Premtime boshe për qytetin e Dibrës

Dje tek Fanpage zyrtar i kandidatit te BDI për qytetin e Dibrës në postimin për platformën ekonomike të BDI-së në takimin me zejtarët dhe afaristët e qytetit u drejtova ketë pyetje:                 “Në  pamundesi për të marë pjesë në shpalosjen e platformes ekonomike për qytetin e Dibres, mund të më thoni se ku bazohet plani […]

Continue Reading

04 December 2012 ~ 0 Comments

A po i’ u vjen fundi kufijve ekzistues të Ballkanit?

Duke iu referuar ngjarjeve të ditëve të fundit, si asnjëherë më parë hasim në termat e Shqipërisë së Madhe dhe Bashkimit Kombëtar. Jo se më parë s’është folur për Bashkimin Kombtëar,  por tashmë kjo ka marrë përmasa më të mëdha ngaqë përmendet nga të gjithë, qoftë nga njerëz të thjeshtë, analistë të ndryshëm dhe duke […]

Continue Reading