Archive | IT

06 November 2012 ~ 1 Comment

Fibrat Optike

IT

E kam pasur detyrë në universitet të shkruaj një inovacion ne botën e teknologjisë dhe pata zgjedhur të shkruaj për Fibrat Optike dhe mendova që ta ndaj dhe me ju mbase i intereson apo ju duhet. Fibrat Optike  Një hyrje e shkurtër për Fibrat Optike, çka janë dhe si janë të punuara Fibrat Optike ? […]

Continue Reading

03 November 2010 ~ 0 Comments

cPanel – Menaxho lehte dhe sigurt klientet tuaj

IT
cPanel – Menaxho lehte dhe sigurt klientet tuaj

Ky eshte postimi i dyte qe po bej ne kete blog dhe ky postim ka te beje me karakteristikat e cPanel. cPanel eshte nje nga kontrol panelet me te perdorura, me te lehta, me te sigurta dhe me efikase,nepermjet cPanel  mund te menaxhojme hostet dhe klientet tone mjaft mire dhe ne menyre te lehte. cPanel […]

Continue Reading