Archive | Informacione

26 February 2011 ~ 0 Comments

Google ndryshon algoritmin!

Google ndryshon algoritmin!

Ditet e fundit shume po flitet neper website te ndryshme per algoritmin e rri te google, pasi google ka bere ndryshimet me te medha kete jave sa i perket rezultateve te kerkimit. Keshtu qe sipas google eshte ndryshuar mbi 12% e te gjitha rezultateve te kerkimit. Poashtu ekzistojne shume njerez qe jane prekur nga kjo […]

Continue Reading

31 December 2010 ~ 0 Comments

Gezuar viti i rri 2011

Gezuar viti i rri 2011

Gezuar viti i rri 2011, uroj qe te sjell fat, lumturi dhe gezim per te gjithe, poashtu dhe sa me shume $$$…

Continue Reading

24 December 2010 ~ 2 Comments

Ben mire te gjesh keq!

Se pari me vjen teper keq qe po shkruaj kete postim por vertet me vjen keq nga disa njerez me moral “ulet” te cileve dhe kur mundohesh tu besh mire ata shohin tet bejne keq. Po futem direkt ne teme, pasi blogu im u sulmua nga nje menyre teper e ulet pasi serveri ne te […]

Continue Reading

23 December 2010 ~ 0 Comments

Digjet flamuri Shqiptar ne F.Y.R.O.M

Digjet flamuri Shqiptar ne F.Y.R.O.M

Flamuri Shqiptar edhe njehere digjet nga disa sllave te degjeneruar por kete radhe jo nga Serbet por nga kelyshet e tyre qe jane Maqedonet. Pra ne ndeshjen e basketbollit mes Rabotnicki – Liria, eshte djegur Flamuri Shqiptar i shoqeruar nga disa kenge anti-shqiptare qe jane sinonim i atyre Serbe. Me e keqja eshte se politikanet […]

Continue Reading

03 November 2010 ~ 0 Comments

Postimi i pare ne blog

Ky eshte postimi i pare ne kete blog qe po bej me kete postim dua qe te vendos gur themelin e ketij blogu. Pra nese jeni duke lexuar kete post ju vetem jeni duke humbur disa caste te jetes suaj kot. 😛

Continue Reading