Archive | Feja Islame

09 January 2015 ~ 0 Comments

Islami është fe e paqes dhe tolerances

Të gjithë jemi tronditur nga ngjarjet e ditëve të fundit që kanë ndodhur në Francë ku ekstremistë dhe terroristë mjaft të rrezikshëm që s’kanë asnjë lidhje me Islamin dhe duke mos pasur as edhe një veti Islame në veten e tyre, po vrasin e po bëjnë masakra në emër të Islamit. Ne, Muslimanët në librin […]

Continue Reading

06 March 2013 ~ 0 Comments

Kerkoi mangesi ne Kuran, nuk gjeti dhe pranoi Islamin

Orientalisti doktor Gari Miler është një Kanadez dhe profesor i shkencave të matematikës dhe logjikës në universitetin Toronto. Ishte një thirrës shumë aktiv i fesë Krishtere dhe poashtu konsiderohej një njohës i mirë i Librit të Shenjtë. – Ky njeri i kishte për qejfi shumë shkencat e matematikës dhe kjo ishte edhe arsyeja se pse […]

Continue Reading

19 February 2012 ~ 7 Comments

Feja Islame e paragjykuar nga injorantet

Duke shfletuar neper internet rastisa ne nje foto ilustrim mjaft kuptimeplote e cila tregon mashtrimin e madh qe po u behet njerezve per te perbuzur fene te persosur te Allah-ut Islamin. Pra te ashtuquajturit “njerzit e moderuar” apo te “ndriturit” me propagandat e tyre ne krye me mediat e ndryshme shfaqin Islamin si nje fe […]

Continue Reading