Përshëndetje...

Isa Fida – Blog Personal Në këtë blog tani dhe në të ardhmen do të paraqes informacione nga me të ndryshmet, do ndaj me lexuesit e blogut tim opinionet dhe mendimet mija, do paraqes projektet që kam realizuar apo ndermend të realizoj dhe sigurisht që do ndaj eksperiencat e mija duke ofruar mesime të ndryshme reth IT, SEO, MMO (make money online) etj. Nëse deshironi të lexoni më shumë se kush jam unë mund të lexoni tek "Reth meje"

09 January 2015 ~ 0 Komente

Islami është fe e paqes dhe tolerances

Të gjithë jemi tronditur nga ngjarjet e ditëve të fundit që kanë ndodhur në Francë ku ekstremistë dhe terroristë mjaft të rrezikshëm që s’kanë asnjë lidhje me Islamin dhe duke mos pasur as edhe një veti Islame në veten e tyre, po vrasin e po bëjnë masakra në emër të Islamit. Ne, Muslimanët në librin […]

21 April 2014 ~ 0 Komente

Dibranët duhet të votojnë Radikën

Jemi në fushatë elektorale dhe vendi gjithandej është mbushur e stërmbushur me reklama politike ku në to shfaqen ide pa fund, arritje e premtime që po t’i shikojë dikush nga jashtë mendon se me të vërtetë këta janë super liderë e super politikanë, por realisht këta politikanë që na përfaqësojnë kanë dështuar në çdo premtim […]

05 March 2014 ~ 0 Komente

Adem Jashari komandanti legjendar i cili përçmoi vdekjen për interesat e atdheut dhe të kombit

Pasi që vitet e fundit dita e 5 marsit pothuajse është harruar plotesisht, prap ka shumë prej tyre që e përkujtojnë këtë ditë zije për kombin Shqiptar, nuk duhet haruar sakrifica e të parëve tanë, nuk duhet haruar se çfarë sakrifikuan ata për këtë komb. Sot mbarë kombi shqiptarë përulet me nderimin më të thellë […]

31 March 2013 ~ 1 Koment

Deri ku do të arrijë serviliteti për kolltuqe

Të gjithë e dijmë për videon që doli ku kandidati për kryetar komune dhe njëherit kryetar i komunës të Tetovës Sadi Bexheti në takime me qytetarë të etnisë Maqedonase bënte pazare për të fituar vota duke u premtuar që kryetari i këshillit të komunës të jetë Maqedon dhe më e keqja që emrat e rrugëve […]

10 March 2013 ~ 7 Komente

Premtime boshe për qytetin e Dibrës

Dje tek Fanpage zyrtar i kandidatit te BDI për qytetin e Dibrës në postimin për platformën ekonomike të BDI-së në takimin me zejtarët dhe afaristët e qytetit u drejtova ketë pyetje:                 “Në  pamundesi për të marë pjesë në shpalosjen e platformes ekonomike për qytetin e Dibres, mund të më thoni se ku bazohet plani […]